Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Автомобил с българска регистрация замесен в обир на бижутерия в Брюксел

0 коментара
Снимка: Архив

Автомобил с българска регистрация е бил замесен в зрелищен обир миналата нощ на бижутерия в Брюксел, съобщиха местни медии, цитирани в петък от БТА.

Малко след полунощ охраната на търговски център е получила сигнал за нападение срещу бижутерията, пострадала при обир и миналата година. От разпространените от мястото снимки се вижда, че стъклената входна врата на търговския център е била счупена, след като автомобил се е врязал в нея. Ролетната алуминиева врата на бижутерията е била преодоляна с автоматичен повдигач.

Охраната предупредила полицията и четиримата крадци били пресрещнати и подгонени. Те катастрофирали и побегнали пеш, а недалеч били причакани от автомобила с български номера. При продължилото преследване вторият автомобил на крадците също катастрофирал. Един от обирджиите бил задържан на място, а останалите трима успели да избягат в близка гора.

В полицейската акция се включил и вертолет с термична камера. Така се стигнало до задържането на още двама, а четвъртият крадец засега остава на свобода. Плячката на обирджиите била открита в използваните от тях автомобили.

Задържаните са представени като М. (30 г.), Т. (29 г.) и Л. (28 г.), и са били разпознати на записите от охранителните камери в търговския център. Националността им не се посочва.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

0 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.